Vaerelse oppe 9125

Information før ankomst

Check-in fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 10.00

Nøgler til huset
Når du har booket og betalt opholdet via betahuset.dk, får du tilsendt en kvittering. 2 måneder før ankomst tilsendes opkrævningen på det sidste beløb. Ved henvendelse til Betahuset, fremsender vi en kode til den nøgleboks der er placeret ved husets hoveddør. I nøgleboksen ligger nøglen til husets hoveddør.
Nøglerne til værelserne hænger på nøglebrættet i køkkenet og disse nøgler passer også til hoveddøren.
Hvis der mangler en nøgle ved afrejse, afregner lejer udgiften for omlægningen af låsene, til udlejeren. (minimum kr. 2.400)

Husk at medbringe
Foruden personligt udstyr vil det være en god idé at medbringe toiletpapir, køkkenrulle, affaldsposer, opvejeaskemiddel, opvasketabs, rengøringsmidler, salt og peber, ekstra viskestykker og karklude. Evt. sengelinned, håndklæder og måske stofdug/dækkeservietter.

Ved ankomst findes der en startpakke i boligen med:

       1 viskestykke

       1 karklud

       1 opvasketabs

       1 toiletrulle

       Håndsæbe.

Linned
Linned er ikke inkluderet i prisen for ophold, men linnedpakker med dynebetræk, pudebetræk og lagen, samt  2 håndklæder kan forudbestilles via booking siden på betahuset.dk. Det koster kr. 100,- / person. Ved en efterfølgende linned bestilling på mail@betahuset.dk , er der mulighed for at modregne i tilbagebetalingen af depositummet  
Ekstra håndklæde kan lejes for kr. 25. Dyner og puder findes i huset.
Opredning ved ankomst koster kr. 50,- pr. seng

Internet
Der er gratis trådløst netværk. Koden til det trådløse netværk står i mappen med manualer (ligger i skuffen ved siden af opvaskemaskinen)

Strygejern/strygebræt findes i huset til fri afbenyttelse.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge i huset. Såfremt vi konstaterer spor af rygning i huset vil vi efterfølgende efterfakturere med kr. 3.400, så vi sikrer at huset er røgfrit når næste gæst flytter ind.

Husdyr
Du må gerne tage dit husdyr med, det koster ikke ekstra. Husk at fjerne alle efterladenskaber fra dyret, både indenfor og udenfor. 

Støj
Tag hensyn til Betahusets naboer!

Husk at holde vinduer og døre lukkede, hvis der spilles musik eller holdes fest. Efter kl. 23.00 skal der være ro og gæsterne bedes holde sig indendørs Støj, der generer naboerne vil, om nødvendigt, blive anmeldt til politiet. Vi beder Jer tage dette hensyn, så alle, også i fremtiden, kan have glæde af huset.

Udstyr
Huset er endvidere udstyret med følgende:

       3 højstole til børn

       2 tremmesenge med madras og dyner

       42” fladskærms TV, med 30 kanaler

       Vaskemaskine og tørretumbler

       30 Dyner og 30 puder

       8 borde - bænkesæt

       Lærred og projektor.

       Musikanlæg 1 sal, Bluetooth radio stueetage. 

I køkkenet forefindes der ovn, kombiovn, køleskab, køle /fryseskab, industriopvaskemasine, 3 kaffemaskiner, elkedel, samt service og køkkenudstyr til 50 personer.
 
Adgang uden forhindringer
Der er etableret en kørestolsrampe til terrassen, hvorfra der er handicapvenlig adgang til stueetagen. I stueetagen er der indrettet et handicapvenlig bad- og toiletrum.
På Fanø findes i sommerhalvåret en dialysestation til gæster og turister. Se åbningstider og placering på forsiden af www.visitfanoe.dk

Forbrug
Forbrug af vand, varme og el er beregnet til et fast beløb på kr. 178,- pr. døgn og er inkluderet i lejeprisen.
Nærmere information findes i lejebetingelserne.

Ankomst og afrejse
Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.
Afrejse skal ske senest kl. 10.00.
 Ved kurser og dagsarrangementer har vi mulighed for at tilpasse ankomst og afrejsetidspunktet, kontakt os for nærmere aftale.

Rengøring
Slutrengøring er inkluderet i alle ophold.
Boligen skal dog efterlades i ryddelig stand. Opvask, rengøring af ovn, køleskab og tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse.

Vinduesvask
Feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum.
Pga. beliggenheden tæt ved havet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede.